Hvaffornoget byder velkommen til Dr Frank, vor ekspert indenfor lægegerninger, videnskab, filosofi og meget meget mere.

 

Om DR. Frank Can.Med/Phil

Fungerende overlæge på Hørby Privathospital & Spa-Resort 

Jeg påbegyndte mit lægestudie på Københavns Universitet men grundet en række uheldige sager blev jeg overflyttet til Københavns Universitets forsøgsafdeling på Peberholmen (midt i Øresund – På vej til Sverige.) Her drives der hemmelig psykologisk forskning og forsøg med deltagere fra diverse universitetsuddannelser.

– Jeg finiansierede mit lægestudie ved at deltage i de hemmelige forsøg, som blev udført i det underjordiske bunker-anlæg som ligger under øen Peberholmen.

Efter mit videnskabelig forsøgsarbejde, søgte jeg orlov og brugte 5 år på at rejse rundt i verden. Det var her, at interessen for mit senere speciale blev lagt:

– Holistisk og Økologisk medicin og plante-helbredelse.

Efter 5 år med rejser til den Brasilianske jungle, Peru, Lama, til det centrale Afrika og til steder i udkants-Europa som ingen har hørt om: Danmark, Nordsverige og Nordpolen, slog jeg mig ned på landet og fik efterfølgende afsluttet lægeuddannelsen via Online universitet OnlineDoc.com

Jeg er desværre endnu ikke medlem af lægeforeningen eller autoriseret som læge, men det afholder mig ikke fra at give gode råd til befolkningsgrupper, som har brug for et “psykisk løft” eller vejledninger til “mere lykke og solskin”.

Tidligere fungerede jeg som sundhedsekspert for kendte TV 112-Stationer; TV Hjælp og TV-Katastrofer på tæt hold (i HD) men grundet  en række omstændigheder og af hensyn til min familie er jeg “landet” som fungerende overlæge på Hørby Privathospital & Spa-Resort.

Læger uden grænser:

Jeg er “Læge uden grænser” og arbejder med en lang række af alternative helbredelses-metoder og plante-healing m.m. Og så syntes jeg det er min læge-pligt at kende til de stoffer jeg udskriver til mine patienter, venner og bekendte og kunder generelt.